Ізопропілпальмітат (isopropyl palmitate)

INCI: Isopropyl Palmitate

  • Емолент
  • комедогенний

Що робить

Роль у складі: Емолент.

  • Потенційно комедогенний: у схильних до закупорки пор може провокувати комедони.

Кому підходить

Окремих показань немає — зверніть увагу на застереження поруч.

З обережністю

  • жирна шкіра
  • схильність до акне
  • розширені пори, жирний блиск

Засоби з цим інгредієнтом

9 засобів · Відсортовано за найнижчою ціною в магазинах.

Оцінка за назвою інгредієнта без концентрацій і без урахування рецептури. Це орієнтир, а не медична порада; за алергій і шкірних захворювань порадьтеся з лікарем.