Рицинова олія (ricinus communis seed oil)

INCI: Ricinus Communis Seed Oil

  • Емолент
  • блиск

Що робить

Роль у складі: Емолент, блиск.

Кому підходить

Окремих показань немає — це нейтральний компонент, який підходить більшості.

З обережністю

Особливих застережень не маємо.

Засоби з цим інгредієнтом

4 засоби · Відсортовано за найнижчою ціною в магазинах.

Barber Blend Олія для бороди Portofino
Barber Blend

Олія для бороди Portofino

30 мл
№4 у складі
295 грн ціна в магазині
9.83 грн/мл
  • без спирту
  • без силіконів
  • без ефірних олій

Оцінка за назвою інгредієнта без концентрацій і без урахування рецептури. Це орієнтир, а не медична порада; за алергій і шкірних захворювань порадьтеся з лікарем.