Кокамідопропілбетаїн (cocamidopropyl betaine)

INCI: Cocamidopropyl Betaine

  • М'який очищувач
  • м'який ПАР

Що робить

Роль у складі: М'який очищувач.

  • М'який миючий компонент: очищає делікатно, підходить для частого використання.

Кому підходить

  • чутлива шкіра
  • суха шкіра

З обережністю

Особливих застережень не маємо.

Засоби з цим інгредієнтом

194 засоби · Відсортовано за найнижчою ціною в магазинах.

Оцінка за назвою інгредієнта без концентрацій і без урахування рецептури. Це орієнтир, а не медична порада; за алергій і шкірних захворювань порадьтеся з лікарем.