Олія ши (butyrospermum parkii butter)

INCI: Butyrospermum Parkii Butter

  • Живить
  • пом'якшує
  • бар'єр

Що робить

Роль у складі: Живить, пом'якшує.

  • Відновлює захисний бар'єр шкіри: зменшує втрату вологи й чутливість до подразників.

Кому підходить

  • суха шкіра
  • чутлива шкіра
  • почервоніння

З обережністю

Особливих застережень не маємо.

Засоби з цим інгредієнтом

9 засобів · Відсортовано за найнижчою ціною в магазинах.

Оцінка за назвою інгредієнта без концентрацій і без урахування рецептури. Це орієнтир, а не медична порада; за алергій і шкірних захворювань порадьтеся з лікарем.